6 Şubat 2018 Salı

BEDAVA ACTİONCOİN !



Merhaba arkadaşlar,

Forumda birkaç arkadaşın daha konusunu açtığı, 1 Mart 2018 itibariyle dolaşıma ( kullanıma ) girmesi beklenen altcoin olarak Action Coin hakkında biraz bilgi vermek ve düşüncelerimi belirtmek istiyorum.

Öncelikle bitcointalk üzerindeki konusu budur :https://bitcointalk.org/index.php?topic=2156370.0;all

( Bitcointalk, günümüzde 20'den fazla altcoin'in, kripto para meraklılarına tüm dünya genelinde yayın yapan ; dünyanın en büyük kripto para forumudur , bu yüzden hep proje sahipleri hemde kripto para yatırımcıları için çok önemli bir mecradır. )
Bitcoin Talk 'da aynı zamanda Action Coin'in dünya dillerine göre yayınlanmış tanıtım konularıda ana başlıklar olarak yayınlanmaktadır.

Gelelim Action Coin Hakkında Açıklamalara :

Action Coin :Web Sitesi

Burada tüm detaylar İngilizce olarak yer almakta, ekip; piyasaya sürülecek miktar, kullanılarak mecralar vs... Tek tek bunları anlatmaya gerek duymuyorum zira; her altcoin'in tanıtım sayfasında WhitePaper denen bir plan ve program, medya kiti ve teknik özellikleri hakkında toplu bilgilerin olduğu Pdf. dosyaları vardır. Burada da var.

Bizi ilgilendiren kısımları şu :

Action Coin; global olarak turizm, gezi, seyahat ve eğlence sektörlerinde kullanılacak bir para birimidir. Promosyon, İndirim ve Tanıtım amacıyla; ana sitesi 'nin üye referans sistemi ile birçok kullanıcıya ulaşması düşünülmektedir.
Yani; bilinen genel altcoin mentalitesinden uzak olarak ; herhangi bir mining ( madencilik ) gereği yoktur. Şirket; belirlenen bir kısım coin'i; referans sistemi ile üye olan ( ve aynı zamanda üye kazandıran ) kişilere dağıtmayı planlamaktadır.

1 Mart 2018 tarihi itibariyle de; başta Kanada ve Avrupa olmak üzere; sistemlerine dahil ettikleri işletmelerin hizmet ve ürünlerini ,referans sistemi sayesinde kazandıkları üyelere e-mail yoluyla bilgilendirip satışa ( tanıtıma ) sunacaklar.

Bu altcoin; esasen uzun vadede geri dönüşü olacak bir altcoin diye düşünmekteyim. Yani; yaygınlaşıp dünya'nın birçok yerinde özellikle ulusal acentalar ile anlaştıklarında ciddi bir kullanım yoğunluğu yaşayacaklar.

Şuanki haliyle; hediye kodu, indirim kuponu diyebiliriz action coin için.

Şuradaki sayfasında göreceğiniz gibi, ciddi bir temsilcilik ağı oluşturmaktalar.

Şahsi görüşüm; bir turizm çalışanı olarak , başta ülkemizin büyük acentaları ile anlaştıklarında, Türkiye'den de ciddi bir ilgi çekecektir.


Nasıl kazança dönüşecek peki bu Action Coin ?


Muhtemelen; hizmet sektöründe kullanılacağı için büyüdükçe ve geliştikçe takas platformlarında satışa sunulabilinecek kazanılan coinler. Yada, online borsalarda tipik altcoinler gibi işlemde görebilir. İleride forumlarda, portallarda, turizm sitelerinde action coin hesaplarının satış konuları açılacak gibi düşünmektetim. Oralarda satışa sunulabilinir işte.

5,670.00 Action 'u olan biri olarak; sistemi takip etmenizi öneririm 



SİSTEME ÜYELİK İÇİN TIKLAYINIZ !
Yorum Ekle

Hiç yorum yok

Yorumunuz için teşekkür ederiz