27 Aralık 2017 Çarşamba

Tarayıcıdan Ruble ve ETHEREUM Kazan !

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Tarayıcı üzerinden bilgisayarı çok yormayan Rus para birimi olan Ruble Mining yolunu paylaşacağız.


1 ruble 0,6 kuruş yapıyor. Bu şekilde hesapladığımızda uğraşmaya değer görülmeyen bir şey gibi durabilir peki ya size ruble karşılığında Ethereum yada Bitcoin alabileceğinizi söylesek ?
Sanırım şimdi kulağa daha ilgi çekici geliyor.

Öncelikle bir adet payer hesabımı açıyoruz kendimize  bunu nasıl yapacağımızı daha önceki konularda detaylı anlatmıştık daha önceki konularımıza bakarak Payeer hesabı açma konusunda yardım alabilirsiniz.

Hesabımızı açtığımızı veya olduğunu varsayarak konumuza geçelim.

Öncelikle BURAYA TIKLAYARAK madenci sitesine gidiyoruz.

Daha sonra ister manuel istersek Gmail oturumuyla istersek de Facebook hesabımızla direk sisteme giriş yapabiliyoruz. Daha sonra ise en üstte yanlamasına açılan uzun çizgiden işlemci hızımızı seçip arka planda açık bırakmamız yeterlidir. Tavsiyem Google Chrome üzerinden açıp sağ tuşla Türkçe diline çevirmeniz. Sitenin en güzel yanı İnstaCash yani anında ödeme.








KAZANÇLARI ÇEKMEK İÇİN 2.SEKMEYE TIKLAYINIZ !






2.SEKMEYE TIKLADIĞINIZDA PARA ÇEKME EKRANI BU ŞEKİLDE KARŞINIZA ÇIKACAKTIR. !



İŞTE KARŞINIZDA ALDIĞIMIZ ÖDEME KANITLARI 





Şimdi ise bu Rubleleri nasıl ETHEREUM alacağımıza geçelim.

Öncelikle payeer de oturum açıyoruz. Daha sonra sol köşede bulunan EXCHANGE ye tıklıyoruz. sonra ise Açılan ekrandan Rubleleri USD ye çeviriyoruz bu işlem tamamlandığında Ruble karşılığı usd sahibi oluyoruz daha sonra ise EXCHANGE sekmesine tıkladığımızda açılan ekranın yan sekmesinde CURRENCY EXCHANGE yazan yere tıklayıp NEW REQUEST diyoruz ve verdiğimiz para birimini seçip karşılığında ETH yada BTC ne istiyorsak onu seçip isteği gönderiyoruz alıcı olduğunda direk PAYEER bakiyesine ekleniyor. Böylece kolay ve güvenli yoldan COİN sahibi olduk.





EĞER PAYLAŞIMLARIMIZ VE ANLATIMLARIMIZDAN MEMNUN İSENİZ BİZLERE DESTEK OLMAK İÇİN BLOG İÇERİSİNDE Kİ REKLAMA TIKLAYARAK BİZLERE TEŞEKKÜR EDEBİLİRSİNİZ .



Yorum Ekle

Hiç yorum yok

Yorumunuz için teşekkür ederiz